Анти-маглин спреј 500мл МОТИП

Код: М000730
  • Одмаглува стакла
  • Штити од замаглување
  • Ефикасен и корисен
  • Тригер пумпа

ден240.00

На Залиха
Достава 2-3 дена
ЕКО производ
Проверен квалитет

Опис

Одмаглувач на стакла  е спреј за едноставно, брзо и ефикасно одмаглување на стакените површини во возилата и дома. Специјалната формула на производот му овозможува заштита од замаглување со совршена видливост неколку дена. Примерен за одмаглување и заштита од замаглување на прозорите и стаклата дома.Пред употреба протресете. Испрскајте го производот по внатрешните делови на стаклата кои се замаглуваат, и пребришете со сува крпа.

Дополнителни информации

Тежина 0.5 kg

Вие исто така би сакале…