Церада за мотор L

Код: 01217

ден950.00

На Залиха
cerada
ceradi

Опис

Церада за покривање на мотор. Изработена од
тенка ПВЦ фолија, за покривање на возилото во летни и зимски услови. Не е водоотпорна, и
нема памучна подлога. Церадата се користи во кратки временски периоди,
исклучиво за покривање на моторот, не и за заштита.

Дополнителни информации

Тежина 0.00000000 kg