fbpx

Авто навлаки Фиат Добло 2000-2010 карго 1+1

Код: 1000243

ден2,800.00

На Залиха

Опис

Авто навлаки по мерка. Изработка наавто навлаки за сите типови возила.Навлаките се изработуваат по самитештепови на фабричното седиште. Големизбор на дезени и бои, кои со сигурностќе ги задоволи вашите потреби и вашиотвкус. Авто рапацир материјал трослоенсо 0,5cm дебелина, со кој фабрично сетапацираат седиштата на возилата иквалитетот е добро познат. Гратис монтажаили испорака. Гаранција 2 години.

Дополнителни информации

Тежина 0.00000000 kg