Авто навлаки Фиат Гранде Пунто 05.2005-09.2012

Код: 977316

ден3,700.00

На Залиха

Опис

Авто
навлаки по мерка. Изработка на авто
навлаки за сите типови возила. Навлаките
се изработуваат по самите штепови на
фабричното седиште. Голем избор на
дезени и бои, кои со сигурност ќе ги
задоволи вашите потреби и вашиот вкус.
Авто рапацир материјал трослоен со
0,5cm дебелина, со кој фабрично се тапацираат
седиштата на возилата и квалитетот е
добро познат. Гратис монтажа или испорака.
Гаранција 2 години.

Дополнителни информации

Тежина 0.00000000 kg