fbpx
Намалување!

Чистач на стакла со микрофибер All Ride

Код: 46835
  • Микрофибер за стакла
  • За одмаглување и чистење
  • Долга рачка
  • Зглоб за превиткување
  • Лесна за користење
  • Лесна за одржување

ден120.00

На Залиха
Достава 2-3 дена
ЕКО производ
Проверен квалитет

Опис

Микрофибер брисач за стакла. Се користи за внатрешно чистење и одмаглуање на стаклата. Брисачот има долга пластична рачка, и зглоб на врвот за лесно чистење и на тешко достапните места.

Дополнителни информации

Тежина 0.01 kg

Вие исто така би сакале…