Супер шампон и восок 500мл МОТИП

Код: М000743
  • Се раствара
  • Ефикасен при чистење
  • Дава висок сјај
  • Восок и заштита
  • Лесно се употребува

ден270.00

На Залиха
Достава 2-3 дена
ЕКО производ
Проверен квалитет

Опис

Шампонот со восок се користи за чистење и заштита на возилото. Супер шампонот со восок дава сјајни резултати и има високо-квалитетно дејтсво на чистота. Воедно го штити возилото од сите временски услови и го намалува лепењето на нечистотии. Супер шампонот со восок е концетриран производ и се раствора. Се препорачува нанесување со сунгер или ракавица. со кружни движења исклучиво на ладен лак на возилото. По 5мин дејство исплакнете со вода под притисок.

Дополнителни информации

Тежина 0.5 kg

Вие исто така би сакале…