fbpx

Чистач/одржувач на гумени/пластични површини

Код: М000709
  • Ја омекнува гумата
  • Дава сјај и заштита
  • Ја враќа природната боја на платиката
  • Свеж и пријатен
  • Лесен за употреба

ден300.00

На Залиха
Достава 2-3 дена
Проверен квалитет

Опис

Лак / сјај кој се употребува за надоворешните делови на возилата, за заштита на гумените делови, го враќа сјајот и да ја интензивира бојата на пластичните делови. Пружа долготраен ефект, и е погоден за одстранување на остатоците од полир пастите. Спречува замрзнување и сушење, и штити од временските услови. Наменет за кедери, или надворешни пластични делови , како лајсни или мат браници.
Поседува посебен вентил кој овозможува прскање во сите смерови (360с)
Уатство
Површината мора да биде чиста и сува. Да се нанесе рамнпмерно тенок слој, и дас е исполира со мека крпа.

 

Дополнителни информации

Тежина 0.6 kg

Вие исто така би сакале…