fbpx

CARPETTI Теписонски патосници компатибилни за Нисан Мурано 2002-2007

Код: 1001453

  • Типски (по мерка) теписонски патосници за вашето возило

  • Потполна покриеност на внатрешноста

  • Фиксинг систем за безбедност при возењето

  • Едноставно чистење и одржување

  • Производство САМАД-АС

  • Тип на теписон:

          —————————————————————–

 •               –     CARPETTI (550gr) порабување со конец

 • —————————————————————–

  • Гумирана позадина

  • Не пропушта вода и влага

  • Мека површина за удобност при возењето


КРЕИРАЈ ЈА САМ/А ТВОЈАТА ПАТОСНИЦА

⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓

Од: ден1,250.00

На Залиха
Достава 2-3 дена
Проверен квалитет
Производ по Мерка

Опис

Совршено се совпаѓаат со внатрешноста на возилото,

изработени по мерка на вашето возило.

Патосниците се монтираат без дополнителни прилагодувања.

Во зависност од моделот на автомобилот, самите патосници имаат

обележани дупки за подобро прицврстување и фиксирање во автомобилот. 

______________________________________________________

  Исклучително се издржливи,                                                    

За нивно  производство се користат                                      

                                                             висококвалитетени Белгиски материјали.

             

______________________________________________________

Патосниците се лесни за чистење и ја штитат подлогата на вашиот автомобил.

За чистење и одржување доволно е само правосмукалка или мека четка.

Дококу не помага правосмукалка, можете слободно да користите

средство за чистење теписони и да ги исплакнете со вода.

КУПУВАЈ ДОМОШНО, ГО ЗАСЛУЖУВАШ НАЈДОБРОТО !!!!

Дополнителни информации

Порабување

, , ,